Aanbod

Ik ben 3e jaars student communicatie in Eindhoven, dan kan het niet anders dat mijn passies in de online communicatie en marketing liggen! Je kunt bij mij daarom voor verschillende Online Marketing mogelijkheden terecht:

Contentmarketing

Het schrijven van (thematische) webteksten, gericht op je doelgroep en vol met informatie die relevant is in jouw branche. Perfect op maat en voldoen aan alle eisen voor de beste webteksten.

Social Media Marketing

Bijna elk bedrijf maakt tegenwoordig gebruik van Social Media, maar er zit geen strategie achter. “Ja, we willen wel iets met Social Media gaan doen”. Maar hoe? Ik kan dit voor je regelen!

  • Content voor je Facebook-pagina & Twitteraccount
  • Gericht je doelgroep bereiken op Social Media
  • Interactie en brandengagement genereren via Social Media

Webdesign

Wanneer je een eigen bedrijf begint of ZZP-er bent, móet je tegenwoordig een website hebben waar je doelgroep jou kan vinden en kan zien welke diensten je aanbiedt. Daarnaast moet een website passen in jouw huisstijl en interactief zijn.

Voor betaalbare websites ben je bij mij aan het juiste adres! Voor maximaal € 350,- (afhankelijk van je wensen) bouw ik jouw eigen website! Hier kun je mijn gemaakte websites bekijken: portfolio.

Advertenties